ingelawebb_5

Hej! Jag heter Ingela och jag är kommunikationskonsult.

Jag jobbar med digital kommunikation i alla dess former och brinner för yoga vilket jag övar på nästan varje dag. Det stärker mig både kroppsligt och själsligt. Jag är övertygad om att det gör mig till en bättre människa och konsult.

I över 20 år har jag även verkat som journalist. Jag har sällan haft tråkigt, ofta varit stressad, och full av prestationsångest. Men ibland har jag varit jäkligt nöjd och stolt över att ha skrivit fantastiska reportage och skriver det gör jag fortfarande. En himla massa ord blir det.

Jag har varit anställd, frilansare, redaktör, filmare, copywriter, projektledare, kommunikatör och fotograf men jag känner mig aldrig fullärd. Mitt kontor och mina kunder finns numera mest på nätet. Där det finns en uppkoppling där finns jag, endast några klick bort från dig. Det är vad Diggjo handlar om. Virtuell assistans på nätet, nästan dygnet runt. Fast ibland behöver jag sova lite också, för att orka erbjuda dig nya pigga lösningar på dina problem.

Jag driver även det alkoholfria intiativet Alkoless.se som vill peppa människor till kortar och längre alkoholstopp. Det är där jag lägger mycket av min bloggtid i dagsläget.

Om du inte blev avskräckt av min presentation så tar jag gärna en fika eller en lunch med dig om du vill träffas i köttvärlden, annars så går det alldeles utmärkt att träffas över nätet också och snacka strategier, sociala medier, omvärldsbevakning eller varför inte yoga?

Kontakta mig på ingela@diggjo.com

mobil: 070-231 93 22

Skype: wheelforce

Twitter: @Hjulforsberg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *