F919E549-5A4F-4A83-AE79-04630E79FFDC.jpg

I går gjorde jag min sista dag på Region Västerbotten efter nästan fyra år som kommunikatör. Det kändes både sorgligt och roligt på en och samma gång. Roligt för att jag fick en massa presenter, bland annat 200 kronor till Rädda Barnen. Dessutom frossade vi i sockerfri raw food fika, så pass mycket att jag inte ens orkade äta lunch.

Sorgligt för att jag kommer att sakna alla duktiga, roliga och smarta jobbarkompisar. Det har varit kul att jobba med regional utveckling men nu ska jag köra eget som kommunikationskonsult på heltid. Här hittar du min LinkedIn-profil om du vill veta mer om vad jag erbjuder ( lägg gärna till mig som kontakt) och  här kan du också läsa  om mina tjänster.

Och jag mjukstartar oktober med att åka på Yoga-och skrivarkurs för fortsättare på Frötuna gård utanför Uppsala. Jag var där en vecka i somras och drog igång ett romanprojekt. Så nu ska jag fila lite mer på min författardröm också.

Oktober! Here I come!

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *