Holländska fans på Visfestival Holmön.
Fansen Lotte och Dick från Holland hade rest långt för att se sina idoler Ye Bannished Privateers på Visfestival Holmön. Här fotas de av Västerbottens-Kurirens fotograf Jonathan Ståhlhös.

I helgen var jag sociala media ansvarig för Visfestival Holmön för första gången officiellt på Facebook främst. Redan förra året fuskade jag lite med livevideo på Facebook. 

I år blev det mer på allvar. Och jisses vad roligt vi hade. Bland annat fick jag träffa de hängivna fansen Lotte och Dick från Holland som följer umebandet Ye Bannished Privateers överallt. Jag livesände en intervju med dem på Facebook så nu har festivalen en massa nya fans i Holland….hihi.

De fick också vara med i Västerbottens-Kuriren efter tips från mig, förstås.

Kolla in intervjun med dem här:

Sedan blev ju spelningen med Ye Bannished Privateers minnesvärd också:

En annan rolig händelse var att Svenne Rubins hämtades vid färjan i en röd amazon av Therese som har stuga på ön. Amazonen rullar bara på Holmön och firar i år 50 år. Vi brukar skämta om att Holmön är Västerbottens svar på Kuba på grund av alla gamla åk som finns på ön.

Den här pärlan tog priset.

Och här kör bandet iväg med Therese.

Det är lite svårt att hantera en mobilkamera stadigt, jag hade inget stativ, mer än ett lite tripod med mig. Men nästa år ska jag vara bättre förberedd med bättre stativ och mer personliga intervjuer. Då firar visfestival Holmön nämligen 25-årsjubileum. Det ska bli såååå kul!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *