Publicerat av on Jun 16, 2016 i kommunikation, Snapchat, sociala medier | Inga kommentarer

FullSizeRender (2)Nu har jag snappat åt Visit Umeå i två dagar. Hur kul som helst. Här nedan kan du se några av de bilder som deras följare har fått se i från min vardag. Jag började 14 juni och det var så lyckat att det var samma dag som studenterna tog examen i Umeå. Det blev många roliga bilder och filmer.

Jag träffade Tobias Andersson, ordförande för Umeås alternativa kulturhus, och som han fick tipsa om. Sedan bjöd jag på ett recept av raw hallonglass utan vitt socker. Det var det flera som tog skärmdumpar av.

Att hantera VisitUmeas konto på Snapchat är en lite större utmaning än när det är mitt eget. Jag känner att jag måste bjuda lite mer på mig själv och dessutom på engelska. Och jag har även chattat en del med några av kontots följare. Bland annat en kille från Algeriet som vill komma till Umeå och plugga. Han har fått många konkreta länkar och tips till Umeå universitet. Dessutom så var han den förste som har ringt upp mig via Snapchat. Det är en ny funktion som jag själv inte kände till. Det var trevligt, då fick vi snacka lite franska med varandra, vilket jag gillar att göra.

Återkommer med fler rapporter och reflektioner allt eftersom. Jag snappar på visitumea till och med 21 juni och återkommer sedan till Holmöns visfestival i slutet av juli. Glöm inte lägga till mig på Snapchat- hjulforsberg eller fota av qr-koden här nedan när du är i snapchat, så lägger du automatiskt till mig. IMG_3056
IMG_3057 IMG_3058 IMG_3059 IMG_3060 IMG_3055IMG_3061 IMG_3063 IMG_3064 IMG_3065 IMG_3068 IMG_3069 IMG_3070

IMG_3086img_2322.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *