Publicerat av on Jun 13, 2016 i kommunikation, Snapchat, sociala medier | Inga kommentarer

FullSizeRender (2)

VisitUmeå överlåter sitt Snapchat-konto till umebor för att marknadsföra regionen som de själva upplever den.  Agents of Umeå är namnet på kampanjen som startar 13 juni och pågår under hela sommaren. På sajten Agents of Umeå kan du ansöka om du vill bli en agent och visa upp dina bilder och filmer av Umeå i sommar på VisitUmeås snapchat-konto.

Och jag är först ut. Jay! Jag kommer att snappa mellan 14/6 och 21/6 samt under Holmöns Visfestival 26-31/7 där bland annat Petter kommer att uppträda. Så nu måste ni alla ladda ned Snapchat till din mobil och följa min framfart som agent för VisitUmeå.

Jag tycker Snapchat är vansinnigt kul och särskilt att följa människors stories som finns tillgängliga i 24 timmar innan de försvinner. Man kommer väldigt nära människors vardag. Snapchat är nu större än Twitter i världen med 150 miljoner användare och jag förstår varför. Det finns inga delningsknappar. Allt som läggs upp på Snapchat stannar där. Men det går att ladda ned sin story och dela den till exempel på Instagram, vilket jag ser att allt fler gör.

Hur som helst så kommer det bli spännande att vara agent för VisitUmeå i sommar. Mitt mål är att försöka prata med så många människor som möjlighet och ta reda på vilka deras bästa besökmål är i Umeåregionen och om jag har möjlighet också besöka dessa för VisitUmeås följare. Tipsa mig gärna om du vill ha ett besök. Och glöm inte att följa mitt eget konto också https://www.snapchat.com/add/hjulforsberg eller fota av min snapchatkod här och låt snapchat läsa av den:

img_2322.jpg

 

Här finns lite intressanta länkar om Snapchat om du vill lära dig mer.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *