Publicerat av on Mar 10, 2016 i #blogg100, Musik | Inga kommentarer

goat_1_low

Vi människor lär vara till 90 procent lika varandra.

De återstående tio procenten är det som gör oss unika. Och olika.

Människor kan vara introverta, extroverta, beräknande, gnälliga, galna, vänskapliga, efterhängsna, frågvisa, intelligenta, slöa, giriga, glömska, sura, glada, näsvisa, artiga, ovänliga, inställsamma, osäkra, självgoda och alldeles underbara på en och samma gång.

Länge leve olikheten! Det är den som gör vår värld så mångfacetterad och rik.

…………

Foto: Goat- det hemlighetsfulla psykedeliska bandet från Göteborg som alltid uppträder maskerade lyssnade jag till i somras på Urkult. Deras spelning var bland det mest annorlunda  jag sett och hört på länge. Jag lyckades till slut fånga en av sångerskorna på bild. Lyssna på Goat live från Glastonbury, en mäktig upplevelse.

Inlägg 11/100 #blogg100

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *