Publicerat av on Mar 5, 2016 i #blogg100, Film, NetFlix, Okategoriserade | Inga kommentarer

Huvudvärk, feber, hosta, och värkande bihålor. Jag som nästan aldrig är sjuk har drabbats av årets flunsa. Äntligen kanske skulle jag utbrista. Nu är jag nämligen så ynklig att jag utan omsvep kan isolera mig och knarka tv-serier och filmer på playkanalerna; SVT-play, Netflix, ViaSat Play och HBO på min padda i soffan. Något som jag sällan hinner med annars. Nu är det paybacktime för alla dyra månadsabonnemang.

Först ut är den nya tv-serien Love på Netflix som ges i tio halvtimmesavsnitt. Det är en relationskomedi som för tankarna till Girls, vilket inte är så konstigt eftersom den också producerades av Judd Apatow. Serien utspelar sig i Los Angeles och handlar om mötet mellan Woody Allen-like Gus och coola bruden Mickey som har tagit en och annan överdos på struliga killar och blöta partynätter. Serien är inget för den pryde. Här bjuds på spännande microbryggada scener med skön dialog, vilsna storstadskaraktärer och avslappnade partymiljöer.

Enligt Variety är det en serie utan någon riktig historia utan den bygger mer på en rad osammanhängande händelser. Jag ger den en stark förkylningstrea, på gränsen till en fyra. Många oväntade skratt bjuds. Jag vill se mer.

Inlägg 5/100 #blogg100

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *