Publicerat av on Feb 9, 2016 i Blogg, Design, kommunikation | Inga kommentarer

lovewhatyoudo

Jag älskar ju att hålla på med kommunikation i alla dess former. Jag har ju jobbat med det i över 20 år och trivs, då är det svårt att göra något annat.

I några år hette mitt företag Wheelforce Media då jag var mest frilansjournalist, sedan bytte jag till Diggjo för jag insåg att jag mest jobbade med digital kommunikation och blev kommunikationskonsult. Nu är det dags för mig att bli vuxen på riktigt, det vill säga att bli mig själv igen. Jag har grunnat på det ett tag och insett att när allt kommer omkring så är det ju jag som är mitt företags varumärke. Så nu lanserar jag denna nya sajt som heter…just det….ingelahjulforsberg.se.

Sajten har Victor ErnestadLilla Producenten hjälpt mig att bygga. Den är mindre plottrig och ger en bra överblick över vilka tjänster jag erbjuder, dessutom är den responsiv, det vill säga, ser snygg ut i mobilen också.  Bloggen finns fortfarande kvar, där kan du läsa om kommunikationstrender, nyheter i företaget och integrationsarbete för nyanlända.

Kolla runt och lämna gärna en kommentar om det är något som behöver förbättras, förtydligas eller om du helt enkelt bara vill hylla den.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *