Publicerat av on Jan 28, 2016 i kommunikation, PR | Inga kommentarer

h4qq6dc45kfrpomjejet

Det var lite oväntat att Region Västerbotten vann MyNewsdesk nominering till årets nyhetsrum 2015 i kategorin Offentlig sektor.

Jag tar självklart åt mig äran eftersom jag sedan 2012 har jobbat med presskommunikationen på Region Västerbotten fram till i höstas tillsammans med min kollega Mariann Holmberg, som numera jobbar på Norrmejerier som kommunikationsansvarig.

Men det känns ändå kul att vinna priset postumt om man säger så. Vi har ju producerat en hel del pressmeddelanden som har blivit till fantastiska nyheter både regionalt och nationellt.

Så här löd juryns motivering: 

Vinnaren bjuder sin publik på ett jämnt flöde av intressant innehåll och har samtidigt ett tydligt SEO-tänk i rubriksättning. De lyckas även guida sina läsare till rätt person för rätt fråga genom sitt strukturerade nyhetsrumsarbete.”

(Noterar att jag tydligen har skrivit 213 pressmeddelanden för Region Västerbotten. Sedan har jag nog spökskrivet en del för andra också.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *