Publicerat av on Maj 19, 2015 i #blogg100, Film, NetFlix | Inga kommentarer

graceandfrankie_posters_20141004-1356x904Graces (Jane Fonda) och Frankies (Lily Tomlin) respektive män (Martin Sheen och Sam Waterston) har blivit kära och lämnar dem. Alla är över sjuttio år. Det är Netflix´s hetaste serie just nu.

Jag ramlade in på Grace & Frankie härom veckan och jag blev genast fascinerad över att se så välrenommerade skådisar flamsa på i den här serien. Och det tycks jag inte vara ensam om. Så här skriver Nancy Bladfält, rescencent på Västerbottens-Kuriren skriver om serien: ”Lite tramsig, men för det mesta vass och rolig.”

Och så här skriver TVdags om serien:

Det sägs att serien handlar om Graces och Frankies nya liv och inte om deras gaymän. Jag tycker att den handlar nästan lika mycket om båda, men det är nog för att jag ser ett tredje tema – uppbrottet. Medan dejterna och frigörelsen som följer relationskatastrofen ger många tillfällen till skratt är det skilsmässornas efterverkningar som skapar djup, insikter och känslor.

Visst låter det intressant och lite nydanande?

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *