Publicerat av on Maj 1, 2015 i #blogg100, Film, Personligt | Inga kommentarer

Underbara Facebook påminde mig om när jag gjorde ett ofrivilligt dopp med mobilen från bryggan för sex (!) år sedan.

Maken hade lagt i båten på Valborg och isen hade knappt släppt. I år gick den för tre veckor sedan.

Euforisk över händelsen så fick jag för mig att filma de första roddtagen. Jag gick baklänges och plötsligt tog bryggan slut. PLUMS!

Jäklar vad kallt och så snabbt jag var uppe igen. Mobilen en Sony Eriksson blev kvar på botten. Dagen efter fiskade vi upp den och efter att ha torkat den några timmar så funkade den fint i flera månader till. Ingen superkvalitet på filmen men hör hur mobilen fortsatte att filma under vattnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *