Publicerat av on Mar 7, 2015 i #blogg100, Skrivande, Yoga | 5 kommentarer

forfattare

Testet på Facebook talar sitt tydliga språk. Jag ska bli författare. Det perfekta jobbet för mig dessutom. Ett högst ovetenskapligt yrkestest på dåligt översatt engelska med frågor som:

”Om man skulle väga dig i guld, hur mycket vore du värd?” Svar: Obetalbar.

Och den här frågan var det säkert som avgjorde testresultatet.

”Skulle du köpa en bok, efter du har bara sett omslaget?” Svar: Nej, jag måste i alla fall veta lite om boken först.

Stön! Så töntigt! Fast lite kittlad av tanken är jag. Författare, det vore nått. Tänker genast på författaren Eva Swedenmarks fina bloggpresentation: ”Yrke: Författare – och varje gång jag tänker på det blir jag glad!”

Jag vill också känna mig så där sprudlande skrivarglad. Sagt och gjort så har jag faktiskt i veckan anmält mig till en yoga-och skrivarkurs på Frötuna Gård utanför Uppsala. En hel vecka i juni med retreat, skrivarövningar och helpension. Låter ljuvligt! Ungefär som all inclusive minus flottiga pommes frites och billiga drinkar. Det kommer att bli awesome!

Här nedan har jag lagt till lite bilder från Frötuna Gård. Visst verkar det som ett inspirerande ställe?

 

IMG_0597.JPG

IMG_0599.JPG

IMG_0601.JPG

IMG_0600.JPG
inlägg 7/ #blogg100

5 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *