Publicerat av on Mar 1, 2015 i #blogg100 | Inga kommentarer

IMG_0593.JPG

Äntligen! Nu finns den nionde och sista säsongen av How I Met Your Mother på Netflix. Jag under förra våren somnat gott till ett par avsnitt per kväll på paddan.

De första säsongerna
är bäst, någonstans i mitten tappar de styrfart och blir mest jolmiga och töntiga, de måste ha sparkat en bra manusförfattare där. Sedan kommer de igen. Turligt nog, då jag höll på att misströsta.

Min favorit är Barney Stinson, alla gånger, denna outgrundliga varelse med inte helt rumsrena åsikter och kärleksaffärer. Gänget består av Barney Stinson, Robin Schebartsky, Lilly Aldrin, Marshall Eriksen samt Ted Mosby och hans fru Tracy Mosby som dyker upp i säsong 9. Henne har jag inte hunnit bekanta mig med än.

IMG_0594.JPG
Gänget hänger ihop i vått och torrt i New York. De driver med varandra rätt hårt, men de ställer alltid upp för varandra när det kniper. Det är en helgjuten humorserie som har allt, både glädje och sorg.

Sista säsongen gick 2013-2014 och sista avsnittet visades 31 mars 2014. Många fans rasade över slutet som de tyckte var ett antiklimax, efter 9 år och 208 avsnitt.

Jag bävar. Men självklart måste jag se alla avsnitt till The bitter end. Nu kör vi! Kolla in säsongen här på Netflix.
De meddelade att den skulle ha kommit redan 15 oktober, men släpps först i dag. Vi är nog många som har längtat.

Och som av en händelse har vi delar av en kattkull som heter Marschall och Lily efter deras far Barney.

inlägg 1/#blogg100

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *