Publicerat av on Feb 28, 2015 i #blogg100, Personligt, sociala medier | Inga kommentarer

blogg100I morgon är det dags för #blogg100 för fjärde året i rad. Det är ett initiativ av Fredrik Wass aka @bisonblog. 100 blogginlägg på 100 dagar. Det är en utmaning i VM-klass. 

 I höstas testade jag att blogga i 30 dagar, i tron att jag aldrig skulle fixa att blogga i 100 dagar. Men nu jäklar ska jag ta chansen. 

Jag kommer att blogga om stort och smått, personligt men sällan riktigt privat. Säkert en hel del om digital kommunikation (vilket jag har stort intresse av) men även om hälsa och annat spännande. Min bloggstrategi i tre steg från i höstas kommer att komma väl till pass också. Kanske något som du kan inspireras av också. Vi ses i flödet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *