Publicerat av on Feb 4, 2014 i sociala medier | Inga kommentarer

I dag är fyller Facebook officiellt 10 år. Över 1,2 miljarder människor är i dag med i nätverket världen över. Själv gick jag med 2007 när Facebook slog igenom på riktigt i Sverige. Läs gärna Brit Staktstons betraktelse från då, det var dessutom hennes första inlägg på Facebook – Helgens facebookfeber- bara jag som har ovänner i adressboken?

Och så här skriver Mark Zuckerberg själv om Facebooks framfart på sitt eget konto.

”Today, we have only a few ways to share our experiences. In the next decade, technology will enable us to create many more ways to capture and communicate new kinds of experiences.

It’s been amazing to see how all of you have used our tools to build a real community. You’ve shared the happy moments and the painful ones. You’ve started new families, and kept spread out families connected. You’ve created new services and built small businesses. You’ve helped each other in so many ways.”

Nästa nya satsning för Facebook är mobilappen Paper för iPhone som lanseras först i USA.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *