Publicerat av on Jun 30, 2012 i 15 sekunder i Almedalen, Film, kommunikation | Inga kommentarer

Laddar för Almedalen. Det blir premiär för mig. Jag åker med mitt jobb på Region Västerbotten där jag jobbar som kommunikatör med bland annat varumärket Västerbotten och Innovationssluss Västerbotten och Norr. Det kommer att bli en hel del twittrande, bloggande, fotande med mera. Vi har omkring 120 gäster inbjudna. Läs mer om vår närvaro i Almedalen här. Följ gärna twitterflödet #vbtn2012

Även två bloggare från Västerbotten följer med oss, Mikael Hansson och Lotten Lindström, förutom att de får blogga fritt om sina upplevelser ifrån Almedalsveckan så ska de även skriva för Västerbottens Kuriren. Det blir spännande att läsa om deras upplevelser.

Själv kommer jag att köra ett eget litet projekt med tjänsten Viddy. com. (Förmodligen det enda jag mäktar med.) Det är en app för att spela in korta små filmer och dela med sitt nätverk och på sociala medier. Lite som Instagram men med rörliga bilder.
Jag kallar mitt projekt för 15 sekunder i Almedalen och kommer att lägga upp filmer varje dag, både på Viddy och på mitt Youtubekonto.

Här laddar jag inför avfärden imorgon:

och även ett seriöst träningspass krävs ju:

Jag kommer att twittra från Almedalen på mina konton: @kesomackan, @diggjo
Samt för Region Västerbotten @Regionvbtn och Innovationsslussen @innovasluss

Pinga mig gärna om du också är i Almedalen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *